Alle priser er pr. couvert
-Gammledaws oksesteg, hvide kartofler, okseskysauce, asier, franskekartofler, glaserede perleløg, sæsonens grønt.
Kr. 159,-
-Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, brunede og hvide kartofler, årstidens grønt, samt pocherede æbler med ribsgelé, syltede tyttebær
Kr. 169,-
-Svinekam med sprød svær, brunede og hvide kartofler, skysauce, rødkål, franske kartofler og surt.
Kr. 159,-
-Okse- eller kalvemørbrad med kartoffelterrin, rødvinssauce, selleripuré, stegte grøntsager og krydderurtesalat. Kr. 279,-
-Unghanebryst med smørstegte kartofler, hvidvinssauce, årstidens grønt, brændte løg med trøffel, salat af grillede peberfrugter.
Kr. 209,-
-Dyreryg i svøb med pommes duchesse, kantarelsauce, glaserede rødbeder, sauteret kål, fennikelsalat.
Kr. 279,-
-Helstegt okseribeye, løgpuré, pommes anna, bearnaisesauce, ærter bonne femme, broccolisalat.
Kr. 279,-