Velkomst
Champagne og køkkenchefens snack til velkomstdrinken og østersbar.
***
Forret
Skaldyrsbisque med trøffelravioli og salat
af skaldyr, serveres med karseolie
samt brød & unikasmør.
Mellemret
Jomfruhummer med grønt fra årstidens spisekammer, karse og sauce mousseline.
Hovedret
Rosa-stegt krondyrryg med glace, pommes Anna, frisk tøffel og sæsons grøntsager.
Dessert
Disk af chokolade og karamelmousse serveres med hvid chokoladekugle med indlæg af basilikumgelé samt hindbærsauce og kakaotuille.
Ostebræt
Oste fra dansk mejeri og tilbehør.
***
Petit four.
Kaffe, te og avec til kagen.
***
Natmad
Frit valg fra natmadskortet.
***
9 timers ad libitum
af husets vin, øl, sodavand og vand.
Pris pr. couvert kr. 1.899,-
Mulighed for tilkøb pris pr. person:
Cocktail-bar + kr. 100,-
3 timers ekstra fest + kr. 149,-