Bryllupsmenuer

Vi har skræddersyet bryllupsarrangementer, der kan afholdes hele året, så I kun skal tænke på at nyde jeres store dag og skabe skønne minder.

FOR SELSKABER GÆLDER

 
Minimum 10 couverter.

Bestilling senest 10 dage i forvejen.

Endeligt antal couverter oplyses senest 4 dage før.

Mulighed for tilkøb:

3 timers ekstra fest + kr. 149,- pr. couvert.

Cocktail-bar + kr. 100,- pr. couvert.

Bryllupsreception efter kirken – kontakt os

EN BRYLLUPSFEST INDEHOLDER:

Følgende er med i prisen hos os:

  • Lokale
  • Lækker selskabsmenu inkl. natmad
  • Servering
  • Opdækning
  • Blomsterdekorationer
  • Drikkevarer ad libitum (vin, vand, øl & sodavand)

Oplysninger om allergener kan fås hos personalet.

Elegant middagssætning med farverige blomsterdekorationer

Klassisk menu

Bryllupsringe med blomsterdekorationer på træstub

Eksklusiv menu

Steak med sauce og grøntsager på tallerken

Royal menu

3 timers ekstra fest

Nu hvor skjorten er strøjet, håret er sat

og alle er kommet af huset, er det hyggeligt at lade festen fortsætte 3 timer ekstra med drikkevarer ad libitum.

Det er muligt for en merpris på

+ kr. 149,- pr. couvert

Natmadskortet

Til natmaden kan der vælges imellem:

Aspargessuppe med kødboller og hertil friskbagt brød.

Gourmet hotdog med tilbehør.

3 forskellige tærter med husets salat og dressing.

Pølse- og ostebord med brød, rugbrød, smør og tilbehør.

Frikadeller med kold kartoffelsalat og rugbrød

Klar suppe med kød og melboller samt flutes

Fransk løgsuppe med gratinerede ostebrød

Karrysuppe med rejer eller kylling

Cocktail-bar

Tilkøb vores populære cocktail-pakke og vælg jeres 3 favorit-cocktail til festen. Vælg imellem:

Gin Hass

Moscow Mule

Mojito

Dark’n Stormy

Pinâ Colada

Det er muligt for en merpris på

+ kr. 100,- pr. couvert

Reception

Det er muligt at holde reception hos os efter kirken og inden bryllupsfesten. Det er f.eks. muligt at tilbyde dine gæster:
 

Bryllupskage

Snack & bobler

Tapas

Kaffe & petit four

Det er helt op til jer, hvordan I ønsker receptionen, så kontakt os og lad os finde en unik løsning, der fuldender jeres bryllupsdag.

Nytårsmenu 2025

Starters

Delikate krustader med cremet, rørt fiskesalat

En raffineret lille hilsen fra køkkenet, der vækker appetitten

Forret

Let pocheret kammusling i silkeblød

kefirsauce med grøn olie, friske urtesalat, smørstegte kål og sprød tuile.

Serveres med nybagt surdejsbrød og pisket kefirsmør.

Hovedret

Tournedos af oksemørbrad ledsaget af kartoffelroulade med smør og urter, rødvinssauce med trøffel, cremet selleripure, delikat osteravioli og syltede bøgehatte, dertil solbærglaserede rødbeder, der tilfører sødme og dybde.

Dessert

Glaseret chokoladedome af mørk chokolademousse, serveret med intens brombærkompot, vanilje/mascarponecreme og sprød knas.

Kr. 389,-

Pris pr. couvert for 4-retters menu.

Minimum 2 couverter og bestilling senest 28. december.