Forret
Koldrøget laks med trøffelmayonnaise, creme af avocado, håndpillede koldvandsrejer samt surdejsbrød & smør.
Hovedret
Helstegt oksemørbrad med kartoffelterrin, trøffelsauce, ovnbagte grøntsager, svamperagout og variation af løg.
Dessert
”Hindbærsnitten”.
Bar af hvid chokolade og hindbær.
Masser af bær & is.
Pris pr. couvert ud af huset
kr. 399,-
Starters
Delikate krustader med cremet, rørt fiskesalat
En raffineret lille hilsen fra køkkenet, der vækker appetitten
Forret
Let pocheret kammusling i silkeblød
kefirsauce med grøn olie, friske urtesalat, smørstegte kål og sprød tuile.
Serveres med nybagt surdejsbrød og pisket kefirsmør.
Hovedret
Tournedos af oksemørbrad ledsaget af kartoffelroulade med smør og urter, rødvinssauce med trøffel, cremet selleripure, delikat osteravioli og syltede bøgehatte, dertil solbærglaserede rødbeder, der tilfører sødme og dybde.
Dessert
Glaseret chokoladedome af mørk chokolademousse, serveret med intens brombærkompot, vanilje/mascarponecreme og sprød knas.
Kr. 389,-
Pris pr. couvert for 4-retters menu.
Minimum 2 couverter og bestilling senest 28. december.