Klassisk menu ud af huset

Klassisk menu

 3 retters bryllupsmenu
 

Forret

Nyfortolket rejecocktail med salat, avocado, citrus og urter serveret med rørt smør samt brød.

Hovedret

Helstegt oksefilet med bearnaisesauce, små, smørstegte krydderkartofler, asparges & ærter a la franchise, selleripuré og broccolisalat.

Dessert

Verdens bedste brownie med vaniljeis, hindbærcoulis og friske bær.

Pris pr. couvert ud af huset

kr. 399,-

 

Nytårsmenu 2025

Starters

Delikate krustader med cremet, rørt fiskesalat

En raffineret lille hilsen fra køkkenet, der vækker appetitten

Forret

Let pocheret kammusling i silkeblød

kefirsauce med grøn olie, friske urtesalat, smørstegte kål og sprød tuile.

Serveres med nybagt surdejsbrød og pisket kefirsmør.

Hovedret

Tournedos af oksemørbrad ledsaget af kartoffelroulade med smør og urter, rødvinssauce med trøffel, cremet selleripure, delikat osteravioli og syltede bøgehatte, dertil solbærglaserede rødbeder, der tilfører sødme og dybde.

Dessert

Glaseret chokoladedome af mørk chokolademousse, serveret med intens brombærkompot, vanilje/mascarponecreme og sprød knas.

Kr. 389,-

Pris pr. couvert for 4-retters menu.

Minimum 2 couverter og bestilling senest 28. december.