Kr. 899,- pr couvert
Inkluderet i prisen er :
Du kan helt selv vælge hvilken ret du ønsker som natmad. Herunder har vi nogle ideer og favoritter fra vores gæster.
Gourmet hotdog med tilbehør.
Aspargessuppe med kødboller og hertil friskbagt brød.
Herregårdsbiksemad med bearnaise, rødbeder og rugbrød.
3 forskellige tærter med husets salat og dressing.
Pølse- og ostebord med brød, rugbrød, smør og tilbehør.
Frikadeller med kold kartoffelsalat og rugbrød
Klar suppe med kød og melboller samt flutes
Fransk løgsuppe med gratinerede ostebrød
Karrysuppe med rejer eller kylling
TILKØB :
3 Timers ekstra fest inkl. drikkevarer + kr. 149,-
Cocktails 3 varianter + kr. 100,-
Starters
Delikate krustader med cremet, rørt fiskesalat
En raffineret lille hilsen fra køkkenet, der vækker appetitten
Forret
Let pocheret kammusling i silkeblød
kefirsauce med grøn olie, friske urtesalat, smørstegte kål og sprød tuile.
Serveres med nybagt surdejsbrød og pisket kefirsmør.
Hovedret
Tournedos af oksemørbrad ledsaget af kartoffelroulade med smør og urter, rødvinssauce med trøffel, cremet selleripure, delikat osteravioli og syltede bøgehatte, dertil solbærglaserede rødbeder, der tilfører sødme og dybde.
Dessert
Glaseret chokoladedome af mørk chokolademousse, serveret med intens brombærkompot, vanilje/mascarponecreme og sprød knas.
Kr. 389,-
Pris pr. couvert for 4-retters menu.
Minimum 2 couverter og bestilling senest 28. december.