Husets cava med køkkenchefens snack til velkomstdrinken.
***
Forret
Koldrøget laks med trøffelmayonnaise, creme af avocado, håndpillede koldvandsrejer samt surdejsbrød & smør.
Hovedret
Helstegt oksemørbrad med kartoffelterrin, trøffelsauce, ovnbagte grøntsager, svamperagout og variation af løg.
Dessert
”Hindbærsnitten”.
Bar af hvid chokolade og hindbær. Masser af bær & is.
***
Natmad
Frit valg fra natmadskortet.
***
8 timers ad libitum
af husets vin, øl, sodavand og vand.
Pris pr. couvert kr. 1.299,-
Mulighed for tilkøb pris pr. person:
Cocktail-bar + kr. 100,-
3 timers ekstra fest + kr. 149,-
Starters
Delikate krustader med cremet, rørt fiskesalat
En raffineret lille hilsen fra køkkenet, der vækker appetitten
Forret
Let pocheret kammusling i silkeblød
kefirsauce med grøn olie, friske urtesalat, smørstegte kål og sprød tuile.
Serveres med nybagt surdejsbrød og pisket kefirsmør.
Hovedret
Tournedos af oksemørbrad ledsaget af kartoffelroulade med smør og urter, rødvinssauce med trøffel, cremet selleripure, delikat osteravioli og syltede bøgehatte, dertil solbærglaserede rødbeder, der tilfører sødme og dybde.
Dessert
Glaseret chokoladedome af mørk chokolademousse, serveret med intens brombærkompot, vanilje/mascarponecreme og sprød knas.
Kr. 389,-
Pris pr. couvert for 4-retters menu.
Minimum 2 couverter og bestilling senest 28. december.